аз от скоро имам подобрен проблем колата загрява много бавно а на дълъг път а и понякога в града никога не качва 90 градуса седи между 90 и линията преди нея незнам колко е точно качва се малко и аха да отиде на 90 и пак пада долу от какво може да е според вас? Миналата зима загряваше на 90 за по малко от км без зор.... за да качи 90 градуса трябва да види много зор но после като я отпусна пак пада... термостат ли е това или нещо друго?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем загряване
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от vasilus Покажи съобщениеЗдравейте колеги имам си един проблем и се чудя от какво може да е та значи ставам си аз тази сутрин и тръгвам с моята 156 1,9jtd карам 4 км градско и колата си е все на едни градуси навън е 0 c* а стрелката за температурата на водата не се отмества въобще парното духа хладко!!! а мисля да не е от термостат защото единият маркуч който влиза в радиатора е студен а другият си е топъл та значи не е отворил но защо след 4 км въобще неще да вдигне температура благодаря!!!!
Comment
-
Преди една седмица си смених термостата сложих (BEHR) и сега температурата се качва до 90 и като дам на свободна по-надолнище ми пада до 70.ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е?Alfa Romeo 159 TI, 2.4 JtdM Q4
ex Alfa Romeo 156 1.9 jtd 16v m-jet. 2005 FL
YAMAHA YZF R1 150 hp. 2003
Comment
-
Нормално ли е да ми играе температурата. Карах около 10км. И за това време няколко пъти стрелката на температурата минаваше леко 80 градуса след което малко под 80 градуса. Като съм поддържал еднаква скорост на каране. За колата от подписа става дума.
Comment
-
Първоначално публикувано от ziko Покажи съобщениеПреди една седмица си смених термостата сложих (BEHR) и сега температурата се качва до 90 и като дам на свободна по-надолнище ми пада до 70.ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е?
Първоначално публикувано от zombiran Покажи съобщениеНормално ли е да ми играе температурата. Карах около 10км. И за това време няколко пъти стрелката на температурата минаваше леко 80 градуса след което малко под 80 градуса. Като съм поддържал еднаква скорост на каране. За колата от подписа става дума.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от annihilator Покажи съобщениеМоят опит с 1.9 JTD 16V - при външна температура 5 градуса тръгвам и след километър почва да се усеща топлото от парното. След 4 км, вече почти съм стигнал на работа, духа яко топло, а стрелката на температурата е мръднала към 60 градуса.
И при мен е същото !156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеЕми да така си е, многократно дискотирано е че JTD-тата загряват бавно! И при мен е така и дори като загрее държи 75 градуса!
Сложи един термометър в казанчето и сам ще се убедиш.sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеСамо дето твойто 75гр. предполагам е 80-83гр.
Сложи един термометър в казанчето и сам ще се убедиш.
А за бавното загряване е факт. Под нулата термостата ми отваря чак след 7-10 километра градско.sigpic 156SW 1.9JTD 16V
Comment
-
Първоначално публикувано от CTOMAHATA Покажи съобщениеАбсолютно правилно. Не знам защо но 1.9jtd много често не отчита правилната температура в купето. Това ми го казаха в няколко сервиза. С очите си видях как уреда в купето показва 70 градуса, компа 85 (диагностика при Бобо).
А за бавното загряване е факт. Под нулата термостата ми отваря чак след 7-10 километра градско.
При всички които съм виждал е така.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment